Clairvoyanceuniversitetet.dk

 

 

Et clairvoyanceuniversitet i den ny tids ånd. Her uddannes Clairvoyante Rådgivere i den nye tids lære og universitetet har specialiseret sig indenfor børnene og har dermed som tilvalg specialemoduler til Clairvoyant Børnerådgiver.

 

Uddannelsen veksler mellem relevant teori og praktisk træning, samt hjemmearbejde i form af 40 prøveklienter. Undervejs vil der være personlig og clairvoyant supervision. Begge uddannelser afsluttes med en mundtlig prøve til Clairvoyant Rådgiver, og en skriftlig til Clairvoyant Børnerådgiver.

 

Hvordan blev Clairvoyanceuniversitetet til ? 

 

Det skete således med et besøg fra det hinsides Univers. Fra en mand der i sit liv havde lagt det meste af både sine vågne men også de sovende timer i emnet Energi. Hans navn var Albert Einstein og kom ganske pludseligt til mig en dag jeg sad i min have og skulle nyde solen, jeg skimtede mod solens stråler som kunne antage de flotteste farver og pludselig stod han ved siden af mig og jeg husker stadig de lidt fremstående tænder og det store grå hår. Han fortalte mig sit navn, som jeg dog ikke lige først faldt for, men snarere at han oplyste mig om at jeg skulle starte en skole for energi og at han ville forestå undervisningen af mig. Skolens navn skulle være Clairvoyanceuniversitetet og således blev det som han havde sagt den dag i en sommermåned i år 2011.

 

 

 

 

 

 

 

Med venlig hilsen

Lisbeth Munk Ralsted