Velkommen til en verden hvor kroppen sladrer om din fysiske, psykiske, mentale og sjælelige tilstand.

Kinseiologi for dig der har været omkring det offentlige system med forskellige symptomer uden at føle bedring og helbredelse.

Kinesiologi er en behandlingsform hvor det handler om at skabe balance mellem din fysiske, psykiske, mentale og sjælelige tilstand. Kroppen består ikke kun af en krop men er samlet af nævnte ovenfor. Kroppen består af celler der på hver deres måde kommunikerer med hinanden og opstår der misforståelser mellem eksempelvis tanker og krop så er der skabt en ubalance som kan vise sig på forskellige måder i vores liv.

Kinseiologi handler om balance og det er en skånsom og blid behandling af dig.

I kinesiologi arbejdes der med din muskler, dine merididanpunkter og baner, din levevis, dine tanker og følelser samt din sjæl. Livesenergien i dig skal flyde frit.

Der benyttes forskellige redskaber indenfor kinesiologien for at skabe balance og hver behandling er ikke ens, den kan variere fra gang til gang og den kan variere fra menneske til menneske.

Måden jeg arbejder på i kinesiologiens verden er en fint indtunet indstilling på DIG, mens vi tester muskler, chakraer og elementer for at finde frem til årsag og virkning.

Kinesiologi er ikke kun for den voksne, men for mennesker i alle aldre, fra spæd til det ældre menneske vil kinesiologi have en stor effekt.

Ved at vælge kinesiologi hjælper du dig og din krop til at helbrede sig selv, du hjælper dig selv til at komme i balance og føle dig HEL med din krop. Sygdom adskiller mens helbredelse forener og en forenelse skaber balance.

Skulle dette fange din interesse så prøv en ELEVBEHANDLING, se prisliste for pris.

En elevbehandling tager ca 1 time.